Snöröjning och plogning

Vinterväghållning. Vi håller vägarna körbara vintertid.

Vi hjälper dig med snöröjning

Vi arbetar med skötsel och underhåll av vägar vintertid och hjälper till med sandning och plogning i Ånn och Storlien utanför Duved i Åre.

Privat och företag
Vi hjälper dig som har företag eller är privatperson och har permanentboende eller fritidshus. Äger du en hyresfastighet och behöver du återkommande assistans kan vi sätta upp ett schema för plogning och snöröjning.

Vi ingår i Reaxcer
SNÖRÖJNING MED TRAKTOR OCH LASTBIL

Vi utför snöröjning med traktorer och har möjlighet till bortforsling av snö med egna lastbilar. Vi hjälper även till med handskottning av snö och har snöslunga för altan, uteplats eller garageuppfart.

Idag utför vi handskottning vid förskolan i Storlien, Räddningstjänsten, Tullverket i Storlien samt några hyresfastigheter.

Med våra hjullastare kan vi även hjälpa till med halkbekämpning och sandning.

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa till? Tveka inte att kontakta oss.

PLOGNING MED MODERNA MASKINER

Sedan 1994 har vi utfört snöplogning längs E14 sträckan Staa och Storlien. Idag består maskinparken av bland annat en Mercedez årsmodell 2020, plogutrustad med underbett.
Under vinter används denna lastbil till att sanda samt ploga snö.

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa till? Tveka inte att kontakta oss.

SNÖRÖJNING MED HJULLASTARE

Vi utför snöröjning med hjullastare och kan med flexibla maskiner komma åt på svåråtkomliga platser.

Behöver du återkommande snöröjning eller hjälp någon enstaka gång? Kontakta oss så hittar vi ett alternativ som passar er verksamhet. Vi jobbar mot både företag och privatpersoner.